Over

Lincey

Mijn verhaal

Over mezelf

Ik ben Lincey Van den Putte, trotse oprichter en eigenaar van Concept 15.  Ik heb Concept 15 het leven in geroepen omdat je moet doen wat graag doet en waar je goed in bent. Grafische vormgeving, drukwerk en webdesign zijn mijn specialiteit, maar vooral mijn passie!  Tijdens mijn carrière van 15 jaar als graficus in het bedrijfsleven, Zag ik veel ondernemers die moeite hadden om hun bedrijf de uitstraling te geven  die zij voor ogen hadden.

Grafische vormgeving zoals een logo en een unieke huisstijl zijn belangrijk voor een bedrijf. Het zijn namelijk de zaken die de (potentiele) klanten en buitenstaanders zien. Dit gaf me het idee voor Concept 15. Ik wil ondernemers helpen hun bedrijf de unieke en eigen uitstraling te geven die het verdient.

Met Concept 15 bied ik een totaalpakket aan (startende) ondernemers, helemaal op maat van hun onderneming. Omdat elke sector en elke ondernemer anders is, heeft niet elke onderneming hetzelfde promotiemateriaal nodig. Dankzij mijn jarenlange ervaring, technische kennis en persoonlijke aanpak, lever ik projecten van hoge kwaliteit, helemaal op maat van mijn klanten. 

Spandoek_Concept 15

Elke dag je ding kunnen doen en daarbij ook nog eens ondernemers helpen, dat is voor mij de droom!

20190928 191234

Mijn "dochteronderneming"

Studio Nika

Als grafisch designer, kreeg ik vaak de vraag van vrienden en kennissen of ik hun geboortekaartjes en doopsuiker kon maken. Een geboorte is één van de mooiste gebeurtenissen uit iemands leven. Het creëren van geboortekaartjes en doopsuiker met daarin een heel verhaal verwerkt, vond ik super! Hieruit ontstond het idee om een apart onderdeel van Conept 15 te maken, gericht op geboortekaartjes en doopsuiker voor particulieren. 

De naam voor deze ‘dochteronderneming’ was snel gekozen: Studio Nika. Naast ondernemer, ben ik ook een trotse mama van 2 jongens, Levi en Nio. De naam die mijn man en ik hadden gekozen, moest Nio een meisje zijn geweest, was Nika. Vandaar de naam ‘Studio Nika’

Ondertussen is Studio Nika, net zoals mijn jongens, gegroeid. Naast geboortekaartjes en doopsuiker, ontwerp ik ook trouwkaarten en bedankjes.

A 345
Winkelwagen